Παιδί

ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας: Εγγραφές έως το Σάββατο 15 Ιουλίου στο ΚΕΠ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούλιο 2018 θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι τα ΚΔΑΠ θα είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή για τέσσερις ώρες (5-9 το απόγευμα) χωρίς διακοπή τις εορτές Χριστουγέννων και Πάσχα (πλην των επίσημων αργιών).

Χώροι Λειτουργίας

Τα ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν στους κάτωθι σχολικούς χώρους:

1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 14ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, Δημοτικό Σχολείο Ασπροχώματος, Δημοτικό Σχολείο Άριος, Δημοτικό Σχολείο Αρφαρών, Δημοτικό Σχολείο Θουρίας, και Δημοτικό Σχολείο Λαιίκων.
Επίσης, θα λειτουργήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στις εγκαταστάσεις του ΚΕΦΙΑΠ στο Ανατολικό Κέντρο.


Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας θα περιλαμβάνει Εργαστήρια Τέχνης και Πολιτισμού, Εργαστήρια Περιβάλλοντος, Εργαστήρια Αθλοπαιδιών και Υγείας, Εργαστήρια Πληροφορικής και Ρομποτικής καθώς και Εργαστήρια Φιλαναγνωσίας και Παραμυθιού.

Υπογραφή Συμφωνητικών

Η πρώτη φάση των εγγραφών θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017.
Τα συμφωνητικά θα υπογράφονται στο ΚΕΠ του Δήμου Καλαμάτας (Ιστορικό Δημαρχείο επί της Αριστομένους) από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και αφορούν σε ωφελούμενες του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας: Εγγραφές έως το Σάββατο 15 Ιουλίου στο ΚΕΠ
To Top