Παιδί

ΚΔΑΠ Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στη Μεσσήνη για παιδιά από 5-12 ετών

ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

O Δήμος Μεσσήνης, στα πλαίσια της ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής, ξεκινάει μια προσπάθεια βελτίωσης των υπαρχουσών δομών, ιδρύοντας για πρώτη φορά Κ.Δ.Α.Π. Αθλητικών και Πολιτιστικών Δράσεων για παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών, εντάσσοντας το στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2018-2019» της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Στην προσπάθεια του να βοηθήσει τις ωφελούμενες μητέρες που πληρούν τα κριτήρια προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή Αθλητικών – Πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στους χώρους των σχολείων, θα μοιραστεί σχετικό έντυπο Αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όλα τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δημιουργώντας ομάδα Υποστήριξης και Ενημέρωσης.

Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Μεσσήνης “Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους γονείς τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, όπου με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο θα απασχολούνται και θα τους προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Θα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στα παιδιά με υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.

Πρότυπη δομή και προγράμματα με ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες θα δημιουργηθούν για τα παιδιά του Δήμου μας.
Καλούμε λοιπόν όλες τις μητέρες να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο που έχει δοθεί στα σχολεία του Δήμου μας, προκειμένου να μπορέσουμε να καταγράψουμε τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών τους, αλλά και για να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Στηρίζοντας την δράση αυτή και τη συμμετοχή του Δήμου Μεσσήνης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, θα μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε Πρότυπο Χώρο Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης,- Κ.Δ.Α.Π, αρχικά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, όπου τα παιδιά μας καθημερινά θα έρχονται σε επαφή με νέες δράσεις σύμφωνα με τους σύγχρονους όρους παιδαγωγικής.

Σας καλούμε, να γίνετε αρωγοί με την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα αυτό και να μας δώσετε την δυνατότητα να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα παιδιά σας.
Παρακαλούμε όπως έρθετε στο Δημαρχείο Μεσσήνης (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής) και συμπληρώσετε την Αίτηση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να προσκομίσετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά έως 31.5.2018
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ηλίας Θεριός τηλ. 2722360179 ”

ΚΔΑΠ Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στη Μεσσήνη για παιδιά από 5-12 ετών
To Top