Αθλητισμός

KBV ΣΠΙΝΟΣ open: Όμορφο θέαμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley

Πρώτο χρυσό για Ιωαννίδη/Κωστόπουλο, 2Χ2 στη Καλαμάτα για Μολδοβανίδη/Σαμπάτη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του KBV το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open bach volley με την χορηγία της εταιρίας ΣΠΙΝΟΣ. Πολλοί φίλοι του αθλήματος παραβρέθηκαν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις στην παραλία της Καλαμάτας και απόλαυσαν όμορφο θέαμα στην υπέροχη άμμο.
Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού φορέα Νίκος Μπασακίδης και η Λευκή Σπίνου.

Οι φιναλίστ του Skyros Masters, Παναγιώτης Ιωαννίδης/Βασίλης Κωστόπουλος ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του ΣΠΙΝΟΣ Open που ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley στην πόλη της Μεσσηνίας. Αντίστοιχα στις γυναίκες, Τατιάνα Μολδοβανίδη/Ιφιγένεια Σαμπάτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, το δεύτερό τους στην Καλαμάτα στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από αυτό στο KBV OPEN.

Ιωαννίδης/Κωστόπουλος έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής χωρίς να χάσουν σετ και στον τελικό χρειάστηκαν 45 λεπτά για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Νίκου Πάτση/Ατάμ Τσαλικιάν με 2-0 (21-19, 21-14) σετ.

Στις γυναίκες

Μολδοβανίδη/Σαμπάτη που πλέον μετρούν δύο νίκες σε τρεις τελικούς στο φετινό σιρκουί, επικράτησαν στον τελικό με 2-0 (21-15, 21-16) των Χριστίνα Πασιαλή/Λήδα Σαριδάκη.

Oλα τα αποτελέσματα εδώ
http://www.volleyball.gr/beach-volley/epishmes-diorganoseis-2018/spinos-open

KBV ΣΠΙΝΟΣ open: Όμορφο θέαμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley
To Top