ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: «Συκοφαντεί και ψευτοανακαλεί, ο Γεωργιάδης»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Κατργούγκαλου προκάλεσε η κίνηση του Άδωνη Γεωργιάδη να τον «εμφανίσει» ως συνομιλητή του Παναγιώτη Μπαμπάμτση( καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού και ερευνώμενο για εμπόριο χρυσού, μαύρο χρήμα και άλλα αδικήματα) δείχνοντας όμως λάθος φωτογραφίες.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Κατρούγκαλος απαντά στον Άδωνη Γεωργιάδη:

«Ο @AdonisGeorgiadi συκοφαντεί και μετά ψευτοανακαλεί. Χωρίς ούτε μια συγγνώμη, ούτε καν για τα ματιά. Χυδαιότητα και γκαιμπελισμός.» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Μερικές ώρες αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω Τwitter, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών.

Αυτό, όμως, διαψεύδει ο κ. Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγει τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρέσβειας».

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στον ΣΚΑΙ, κατηγορώντας τον για χυδαιότητα και γκεμπελισμό.

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, με αφορμή την κίνηση του Άδωνη Γεωργιάδη να δείξει σε τηλεοπτική εκπομπή φωτογραφίες για τις οποίες υποστήριξε ότι απεικόνιζαν τον Γιώργο Κατρούγκαλο και την Έλενα Κουντουρά να ποζάρουν με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον Π. Μπαμπάμτση.

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως αναφέρει, «στην σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό».

«Ο Α. Γεωργιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή» τη στάση της ΝΔ και προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη και διερωτάται : «Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκαιμπελισμούς;».

ΈΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ:”ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ”

«Με τη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για άλλη μία φορά ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εμφάνισή του σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ενέπλεξε το όνομά μου με ψευδείς ειδήσεις» αναφέρει η ανακοίνωση της κ. Κουντουρά, που συμπληρώνει: «Τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη».

Κατρούγκαλος: «Συκοφαντεί και ψευτοανακαλεί, ο Γεωργιάδης»
To Top