ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτοικοι της Ράχης στον Νίκα για τα προβλήματα της περιοχής

ΝΕΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΩΣ ΡΑΧΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Πολίτες της συνοικίας Ράχης Καλαμάτας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.

Αντικείμενο της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, ήταν ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων, όπως ασφαλτοστρώσεις, μονοδρομήσεις, διανοίξεις οδών κ.λπ. Η συνάντηση έγινε παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ξεκίνησε η ανάπλαση δημοτικής έκτασης πολλών στρεμμάτων στο Φραγκοπήγαδο (αθλητικοί χώροι κ.λπ.), που αποσκοπεί στην υπερτοπική εξυπηρέτηση των πολιτών. Ανέφερε, επίσης, ότι σχεδιάζεται ποδηλατόδρομος – πεζόδρομος από την Αρτέμιδος μέχρι τη Ράχη, που θα ενώσει τη συνοικία αυτή με το κέντρο της Καλαμάτας.

Τέλος, για τα αντιπλημμυρικά είπε ότι αναμένεται η πρόταση του «Μορέα» και του Υπουργείου Υποδομών, τονίζοντας ότι ο Δήμος Καλαμάτας εκτελεί ή πρόκειται να ξεκινήσει, στο αμέσως προσεχές διάστημα, αντιπλημμυρικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ.

Κάτοικοι της Ράχης στον Νίκα για τα προβλήματα της περιοχής
To Top