Αθλητισμός

Καθυστερεί η έναρξη της Super League 2- Ζητούν παράταση ανανεώσεων

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, οι ΠΑΕ δήλωσαν διατεθειμένες να πάνε πίσω την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου

 

Στις 12 Σεπτεμβρίου επρόκειτο να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, όπως είχαν αποφασίσει τα μέλη της, ωστόσο, η παράταση που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για τη συμπλήρωση του μετοχικού κεφαλαίου πάει πίσω τη σέντρα.

Η νέα ημερομηνία που έχει δοθεί προθεσμία στις ΠΑΕ είναι η 31η Αυγούστου, όπερ σημαίνει ότι η ΕΕΑ δεν προλαβαίνει να ελέγξει όλους τους φακέλους μέσα σε 10 ημέρες. Την αδυναμία της αυτή την εξέφρασε μέσω εγγράφου στη λίγκα, ζητώντας να πάει πιο πίσω το πρωτάθλημα.

Έτσι, στην τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (21/07) οι ΠΑΕ δήλωσαν διατεθειμένες να πάνε πίσω την έναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου. Από την ΕΕΑ, άλλωστε, θα γίνει γνωστός ο αριθμός των συμμετεχόντων για να ακολουθήσει η προκήρυξη και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αντίθετες με τη μετάθεση της έναρξης δήλωσαν οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης Άρτας, ενώ από την τηλεδιάσκεψη απουσίαζαν οι ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλων Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της αδειοδότησης, θα σταλεί έγγραφο στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί παράταση ανανεώσεων για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Το σκεπτικό τους είναι ότι η απόρριψη των φακέλων έγινε μετά τις 30 Ιουνίου, άρα δεν γνώριζαν την έκβαση για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες πριν εκπνεύσει η σχετική διορία.

 

 

Καθυστερεί η έναρξη της Super League 2- Ζητούν παράταση ανανεώσεων
To Top