ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατεβάζουν “ρολά” οι φαρμακοποιοί Μεσσηνίας για 3 ώρες σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

Ψήφισμα Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας για την τραγωδία στα Τέμπη

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας εκφράζει ομόφωνα την οδύνη του για την τραγική απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, κυρίως νέων σε ηλικία συνανθρώπων μας, σε ένα πρωτόγνωρο δυστύχημα που στιγματίζει την εικόνα της χώρας μας κι αποδεικνύει δυστυχώς τις διαχρονικές αδυναμίες του Κράτους μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ζητάμε τη στήριξή τους από την Πολιτεία, ως ελάχιστη πράξη έκφρασης συγγνώμης. Η σκέψη όλων είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν. Θεωρούμε αυτονόητη την πλήρη διερεύνηση των αιτιών.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας , προχωρά σε στάση εργασίας από τις 18:00 έως τις 21:00 σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Μεσσηνίας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία. Επιπλέον καλεί όλους τους φαρμακοποιούς της Μεσσηνίας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του νομού μας (για την Καλαμάτα στη συγκέντρωση στις 18:30 στην Πλατεία 23ης Μαρτίου) .

Σημειώνεται πως το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Κατεβάζουν “ρολά” οι φαρμακοποιοί Μεσσηνίας για 3 ώρες σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη
To Top