Υγεία

Κατέληξε ο 59χρονος ιερέας που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ο 59χρονος ιερέας που είχε διασωληνωθεί νωρίτερα το μεσημέρι στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Ο 59χρονος έδωσε μάχη με τον κορονοϊο, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν το πρώτο περιστατικό που διασωληνώθηκε στην MEΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η κατάστασή του όμως ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα.

19 οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στην Κλινική Covid-O 59χρονος ήταν το πρώτο περιστατικο διασωλήνωσης στη ΜΕΘ Covid

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας νωρίτερα το απόγευμα έκανε λόγο για 19 νοσηλευόμενους με κορονοϊό στην Κλινική covid και για έναν διασωληνωμένο στην ΜΕΘ covid, που ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά.  Ο 59χρονος ιερέας ήταν το πρώτο περιστατικό διασωλήνωσης ασθενούς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, δυναμικότητας 4 κλινών, συγκροτήθηκε εκτάκτως το προηγούμενο διάστημα στον χώρο της Μονάδας Εμφραγμάτων, προκειμένου να παρέχει αυξημένη φροντίδα στους πολύ βαριά νοσούντες που χρειάζεται να διασωληνωθούν. Μέχρι πρότινος για τα βαριά περιστατικά ασθενών κορονοϊού γινόταν διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, που είναι Νοσοκομείο Αναφοράς κορονοϊού για την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.

Μαίρη Περδικέα

 

Κατέληξε ο 59χρονος ιερέας που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας
To Top