ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν 7 περιοχές του Δήμου Καλαμάτας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

“Μετά τη συνεννόηση και τη συνεργασία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας,  εξουσιοδοτήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι: Τοπικές Κοινότητες Ελαιοχωρίου, Βέργας, Μικρής Μαντίνειας και Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας,  Τοπικές Κοινότητες Πολιανής και Αμφείας της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας και Δημοτική Ενότητα Αρφαρώνγια την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες, κατολισθήσεις) που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις 16 έως τις 30 Ιανουαρίου 2019″.

ΜΕΧΡΙ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Να επισημάνουμε εδώ ότι το αίτημα που επίσης είχε κάνει ο Δήμος Καλαμάτας ήταν να κηρυχθεί όλη η έκταση του Δήμου Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης θα ισχύσει μέχρι τις 16 Απριλίου 2019, δηλαδή από την ημέρα εκδήλωσης των φαινομένων και για 3 μήνες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν 7 περιοχές του Δήμου Καλαμάτας
To Top