Αθλητισμός

Ο “κατάσκοπος” Κώστας Παλαμάρας και η επιστροφή Δαλκαφούκη

Παραλειπόμενα από την αναμέτρηση του Παμίσου Μεσσήνης με τον Παλληξουριακό στο γήπεδο Μελιγαλά

 

Ο Κώστας Παλαμάρας εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του ΑΟ Διαβολιτσίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον 9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και βρέθηκε στο γήπεδο Μελιγαλά προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πάμισο Μεσσήνης και τον Παλληξουριακό.

Ο τεχνικός του ΑΟΔ, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αίαντα Γαστούνης, είχε την ευκαιρία να “τσεκάρει” δύο εκ των προσεχών αντιπάλων των “νερατζούρι” στη σεζόν. Οι Κυπελλούχοι Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Κεφαλλονιά τον Παλληξουριακό και θα υποδεχτούν στην 11η αγωνιστική τον Πάμισο, στο μεσσηνιακό ντέρμπι της κατηγορίας.

Ένα από τα πρόσωπα αναφοράς στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Μελιγαλά ήταν και ο Βασίλης Δαλκαφούκης. Ο 23χρονος επιθετικός ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Εθνικό Μελιγαλά, βρίσκεται πλέον στην ομάδα της Κεφαλονιάς και στην επιστροφή του επι Μεσσηνιακού εδάφους είχε την ευκαιρία να τα πει με παλιούς φίλους, ενώ  ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να τα λέει με το μικρό του αδερφό.

Στο γήπεδο Μελιγαλά βρέθηκε και ο Δημήτρης Νίκας, ο οποίος ως παρατηρητής διαιτησίας συνέταξε έκθεση για τα πεπραγμένα του Λάκωνα διαιτητή Δημήτρη Βαρτσάκη και των βοηθών του Ισακοβίδη, Αντωνόπουλου.

Σταθερά στις θέσεις τους και έτοιμοι να παρέμβουν σε οτιδήποτε χρειαστεί ως άμεση ομάδα δράσης ήταν και σ΄αυτό το ματς η γενική αρχηγός του Πάμισου Μεσσήνης Αγγελική Μαντά με τον οικοδεσπότη πρόεδρο του Εθνικού Μελιγαλά Ηλία Μουρούσια.

Η Αγγ. Μαντά είναι αυτή που χειρίζεται και την μικροφωνική εγκατάσταση του γηπέδου με την αναγγελία των συνθέσεων, αλλαγών κ.α.

Ο “κατάσκοπος” Κώστας Παλαμάρας και η επιστροφή Δαλκαφούκη

Δημοφιλέστερα

To Top