ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία Φάβα: “Χρησιμοποιούν το όνομα και την ιδιότητά μου για να εξαπατήσουν επαγγελματίες της πόλης”

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 7.500 ΕΥΡΩ

Δημόσια καταγγελία κάνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Φάβας, αναφέροντας πως επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του και την ιδιότητά του με σκοπό να εξαπατήσουν επαγγελματίες της πόλης, κάνοντας δήθεν παραγγελίες για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας. 

“Έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο να τηλεφωνούν επιτήδειοι, χρησιμοποιώντας το όνομά μου και την ιδιότητά μου ως Αντιδημάρχου του Δήμου Καλαμάτας προκειμένου να εξαπατήσουν επαγγελματίες της πόλης και να τους αποσπάσουν χρήματα κάνοντας δήθεν παραγγελίες για διάφορα είδη. Ο Δήμος Καλαμάτας δεν λειτουργεί έτσι. Παρακαλώ πολύ εάν δεχθείτε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα να γνωρίζετε ότι πρόκειται περί απάτης. Έχω ενημερώσει σχετικώς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και παρακαλώ και εσάς να πράξετε το ίδιο δίνοντας κατάθεση για το συμβάν και γνωρίζοντας στην Αστυνομία το τηλέφωνο από το οποίο έγινε η συγκεκριμένη κλήση”.

Η καταγγελία του Γιώργου Φάβα

Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Να σημειωθεί ότι ήδη επιχειρηματίας της Καλαμάτας έπεσε θύμα της καλοστημένης απάτης με αποτέλεσμα οι επιτήδειοι να καταφέρουν να του ξαφρίσουν 7.500 ευρώ! Όπως μας δήλωσε στο MessiniaLive o αντιδήμαρχος,  έχουν αναφερθεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις επαγγελματιών που παραλίγο να ξεγελαστούν. Η δημοσιοποίηση εκ μέρους του Γιώργου Φάβα της επιχειρούμενης απάτης είναι που χάλασε τα σχέδια των απατεώνων, και πρόλαβε καταστάσεις, πριν πέσουν στα δίχτυα των απατεώνων και άλλοι επαγγελματίες της πόλης.

ΑΠΑΤΗ- ΚΑΡΜΠΟΝ

H σοβαρή καταγγελία Φάβα μας θυμίζει περιστατικό απάτης- καρμπόν που είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Καλαμάτας κατήγγειλε και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, που προσποιούνταν τηλεφωνικά πως ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας,  επιδιώκοντας από επιχειρηματίες της πόλης χρήματα. Στο στόχαστρο φαίνεται πως μπήκε τώρα ο Γιώργος Φάβας, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας να διερευνά το περιστατικό.

Απατεώνες προσποιούμενοι τον Δήμαρχο Καλαμάτας προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρηματίες

Καταγγελία Φάβα: “Χρησιμοποιούν το όνομα και την ιδιότητά μου για να εξαπατήσουν επαγγελματίες της πόλης”
To Top