Η φωτογραφία της ημέρας

Καταιγιδοφόρα σύννεφα πάνω από την Καλαμάτα- Σε εξέλιξη καταιγίδες στη Μεσσηνία

Καταιγιδοφόρα σύννεφα πάνω από την περιοχή της Καλαμάτας συνοδευόμενα από πολύ ισχυρούς ανέμους έφεραν την απογευματινή ισχυρή καταιγίδα στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.

Στιγμιότυπο λίγο πριν την ισχυρή καταιγίδα, με τα καταιγιδοφόρα σύννεφα πάνω από την πόλη της Καλαμάτας, όπως τα κατέγραψε από την Ταϋγέτη ο Παναγιώτης Μπούχαλης

Εντυπωσιακές oι εικόνες της επιδείνωσης του καιρού κατέγραψαν και οι live web κάμερες του weather-messinia

Τα καταιγιδοφόρα σύννεφα, πάνω απο την πόλη της Καλαμάτας, λίγα λεπτά πριν ξεσπάσει η καταιγίδα 

Το μέτωπο της κακοκαιρίας στη Μεσσηνία καθώς και σε τμήμα του Ιονίου, όπως καταγράφεται από το δορυφόρο-Έντονη η κεραυνική δραστηριότητα αυτή την ώρα (18.05)

Τώρα βρέχει στις παρακάτω περιοχές σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

H ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Οι θερμοκρασίες αυτή την ώρα (18.40) στη νότια Πελοπόννησο, όπως καταγράφονται από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Κάτω οι μέγιστες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν σήμερα.

Να σημειωθεί οτι το μεσημέρι με την ηλιοφάνεια ο υδράργυρος έφτασε στους 26,3°C  στην Καλαμάτα. Αυτή την ώρα, μετά και την καταιγίδα που μεσολάβησε, η θερμοκρασία στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχει πέσει κατά 7 βαθμούς Κελσίου, φτάνοντας στους 18,7 °C. 

Μαίρη Περδικέα

To Top