ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταχωρούνται τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα

22:40: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ακόμα και τώρα συνεχίζεται στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας η καταμέτρηση των σταυρών, δυστυχώς με πολλά προβλήματα στο σύστημα… Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα θα τα έχουμε μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης.

________________________________________________________________

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενημέρωση του συστήματος με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Μεσσηνία.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σταυροδοσία, όμως λόγω ενός προβλήματος στο σύστημα, η διαδικασία έχει μείνει πίσω και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται το βράδυ.
Το Messinialive βρέθηκε στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, και όπως μας ενημέρωσαν οι υπάλληλοι που έχουν επιφορτιστεί με τη διαδικασία ελέγχου των πρακτικών των εκλογών, έχει δοθεί προτεραιότητα στις περιφερειακές εκλογές έτσι ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα και οριστικά αποτελέσματα για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.
Θα ακολουθήσουν τα επίσημα αποτελέσματα στους δήμους και μετά η σταυροδοσία των υποψηφίων, κάτι που σημαίνει ότι “έχουμε ακόμα πορεία”.
Οι διάδρομοι στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας είναι γεμάτοι μαύρες πλαστικές σακκούλες και καρότσια μεταφοράς πρακτικών με τους υπαλλήλους να εργάζονται πυρετωδώς για 3η ημέρα, με την διαδικασία να είναι απαιτητική λόγω των πολλών αποτελεσμάτων των τετραπλών εκλογών.

Καταχωρούνται τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα
To Top