Χορός

Κασιούμη: “Η Καλαμάτα να συνεχίσει να χορεύει”

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου το 23ο Διεθνές φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, μετά από 10 μέρες καλλιτεχνικού προγράμματος, σεμιναρίων, διαλέξεων και παράλληλων εκδηλώσεων.
Σήμερα το πρωί στην παραλία της Καλαμάτας μπροστά από το “Πανελλήνιο”, παρουσιάστηκε η χορογραφία του Γιάννη Μανταφούνη “one one one” και ενθουσίασε τους θεατές που βρέθηκαν στο event και μάλιστα συμμετείχαν σε αυτό.

Το απόγευμα στις 19:00 στο studio του Μεγάρου χορού, θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις: η μία από τον Άντι Μπούτρος με τίτλο “It’s always here” και στη συνέχεια ο Αντρέα Κοστάντσο Μαρτίνη θα παρουσιάσει την παράσταση “Scarabeο Angels and the Void”.
Τις παραστάσεις του φεστιβάλ ολοκληρώνει η Μαρίνα Μασκαρέλ που θα παρουσιάσει για δεύτερη φορά, το “Τhree times Rebel” στην κεντρική σκηνή στις 20:30.

Όλα κύλησαν ομαλά

Η Κατερίνα Κασιούμη το πρωί στο “Πανελλήνιο”

Σήμερα το πρωί η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ Κατερίνα Κασιούμη μίλησε στο messinialive.gr και κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό είπε ότι: “όλα κύλησαν ομαλά με διαφορετικές παραστάσεις, αξιόλογες στο είδος τους και το κοινό της Καλαμάτας της αγκάλιασε”.

To Top