ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρβέλας: “Καταδικάζουμε την αήθη επίθεση στον Μητροπολίτη από αντιεμβολιαστές”

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους Δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης και ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, που καταδικάζει τη φραστική επίθεση που έγινε στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας από μερίδα αντιεμβολιαστών κατά τη διάρκεια πορείας στην Καλαμάτα, εξω από το Επισκοπείο. Με δημόσιες δηλώσεις τους και οι 3 Δήμαρχοι καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας τάχθηκαν αναφανδόν κατά της υβριστικής και απρόκλητης επίθεσης που δέχτηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, στέλνοντας κοινό μήνυμα αποδοκιμασίας τέτοιων υβριστικών συμπεριφορών που δεν είναι ανεκτές από την κοινωνία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αήθη επίθεση που δέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στην πόλη της Καλαμάτας από αντιεμβολιαστές, οι οποίοι εμμένουν στη θέση τους και αδιαφορούν για τα επιστημονικά δεδομένα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος από την αρχή της πανδημίας τάχθηκε στο πλευρό του Μεσσηνιακού λαού, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την προαγωγή της υγείας των Μεσσήνιων συμπολιτών μας.
Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την κοινωνική ειρήνη και τη Δημόσια Υγεία. Ο Ποιμενάρχης μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, με τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση του καθοδηγεί το λαό, προτάσσοντας τη Δημόσια Υγεία και το Κοινό συμφέρον.»

Μαίρη Περδικέα

Καρβέλας: “Καταδικάζουμε την αήθη επίθεση στον Μητροπολίτη από αντιεμβολιαστές”
To Top