Βιβλίο

Καρνάζης: Στόχος μου να τρέξω 6.000 χιλιόμετρα από τη Νεκρά θάλασσα ως την κορυφή του Έβερεστ!

ΚΑΡΝΑΖΗΣ: “ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ” – ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ, 6.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ 2023″

To βιβλίο του πιο φημισμένου δρομέα υπεραποστάσεων της εποχής μας, που έχει τρέξει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να αρχίσουν το τρέξιμο, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Το βιβλίο του θρυλικού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη με τίτλο “Η Χαρά του Δρομέα”, που περιέχει πολλά μυστικά και προσωπικές περιγραφές του από αποστάσεις που έχει διανύσει, συμπαρουσίασαν και συνομίλησαν οι υπερμαραθωνοδρόμοι Βασίλης Κουμανάκος και Σταυρούλα Μπάκα, σε μια όμορφη και ζεστή συζήτηση που συντόνισε η επίσης δρομέας Γεωργία Πουλοπούλου.

Στην εκδήλωση που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και είχε και την θερμή υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Bookmark και Συλλόγου Δρομέων Μεσσηνίας, χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαφειρόπουλος κι εκ μέρους του ΣΔΥΜ ο Αλέξης Ζάννης.

Στο τέλος της παρουσίασης ο Ντιν Καρνάζης υπέγραψε αρκετά αντίτυπα του βιβλίου του “Η Χαρά του Δρομέα” ενώ βασικό σύνθημα της βραδιάς ήταν πως «Οι αγώνες τελειώνουν. Το τρέξιμο είναι παντοτινό»!

Ο Ντιν Καρνάζης μίλησε στο Messinialive

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

To Top