ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καρδαμύλη: Κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Σταματά να εξυπηρετεί από σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου τους πελάτες της η Τράπεζα Πειραιώς στην Καρδαμύλη, αφού τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε  και στην είσοδο του υποκαταστήματος αλλά και ηλεκτρονικά στους πελάτες ότι “Στις 21/7 μεταφερόμαστε στη Λεωφ.Σιδηροδρομικού Σταθμού 3, Καλαμάτα”.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούσε κάθε Τετάρτη και με την έλευση του κορονοϊού είχαν εμφανιστεί τα πρώτα σημάδια δυσλειτουργίας, αφού προσωρινά έπαυσε να εξυπηρετεί λόγω των αδειών ειδικού σκοπού, όταν και αυτές ολοκληρώθηκαν και περίμενε κανείς να επαναλειτουργήσει κανονικά, ήρθε η δυσάρεστη ανακοίνωση ότι κλείνει στην Καρδαμύλη και μεταφέρεται στα κεντρικά της Καλαμάτας.

Είδηση που προκάλεσε δυσαρέσκεια και διαμαρτυρίες στους αγρότες, επιχειρηματίες της περιοχής που εξυπηρετούνται όλο το χρόνο και πλέον για τις δουλειές τους θα πρέπει να μεταβαίνουν 40 χλμ μακριά, στην Καλαμάτα για να εξυπηρετηθούν. Μιας τουριστικής περιοχής με χιλιάδες επισκέπτες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τους οποίους επίσης διευκόλυνε η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος.

Κίνηση που εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική της Τράπεζας για εξοικονόμηση δαπανών με κλείσιμο παραρτημάτων που λειτουργούσαν τα τελευταία χρόνια σε αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας, με επακόλουθο όμως την ταλαιπωρία των πελατών της.


Μάλιστα, υπάρχει η απαίτηση τα διαθέσιμα ΑΤΜ της Πειραιώς στην περιοχή να έχουν μενού για πολλές συναλλαγές, καθώς αυτά που υπάρχουν είναι μόνο για ανάληψη μετρητών, όπως μας ενημέρωσε εκπρόσωπος του Δήμου. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για το αν θα επαναλειτουργήσει από Σεπτέμβριο και κάτω από ποιες συνθήκες.

Καρδαμύλη: Κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Δημοφιλέστερα

To Top