Αθλητισμός

Καράτε – Παμμεσσηνιακός: Χάλκινο στο Πανελλήνιο παίδων ο Μπάλλας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε ΠαίδωνΚορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» (Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας) στο Περιστέρι Αττικής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Παρουσία της νέας ηγεσίας του αθλήματος με Πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή και του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, περισσότεροι από χίλιοι Έλληνες Καρατέκα έδειξαν το υψηλό τεχνικό και ανταγωνιστικό επίπεδο που υπάρχει στο Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε με φυσικό επακόλουθο τις τόσες επιτυχίες που μας χαρίζει το εν λόγο άθλημα στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος συμμετείχε με 5 αθλητές/τριες. Ο Άγγελος Μπάλλας κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ στα +55Kg. στους Παίδες του 2009. Σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία κατόρθωσε να πάρει τέσσερις νίκες και μία ήττα που του στέρησε την παρουσία του στον τελικό. Με το μετάλλιο που κατέκτησε έλαβε παράλληλα και το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Οι αθλητές που έλαβαν επίσης συμμετοχή και κατάφεραν να δείξουν το μαχητικό τους πνεύμα και την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και δεν πλασαρίστηκαν στα μετάλλια στις λεπτομέρειες, είναι η Δημητρία Μιχοπούλου, η Μάρα Μιχοπούλου, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και ο Δημήτριος Σμυρνιός. Έδωσαν όμως υποσχέσεις με την αγωνιστική τους παρουσία και τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν για μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.

Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το νέο μετάλλιο που ήρθε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την είσοδο ενός ακόμα αθλητή μας στην Εθνική ομάδα της χώρας μας. Αντικατοπτρίζει την οργανωμένη και στοχευόμενη προπόνηση που εφαρμόζουμε. Οι υπόλοιποι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, παρουσίασαν ένα μεγάλο μέρος από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό που τους έλειψε ήταν η εμπειρία και αρκετές προπονήσεις που έχασαν λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο με τον covid 19. To σημαντικό τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή είναι να συμμετέχεις, να αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείσαι και να εργάζεσαι με στόχο την αυτό βελτίωση».

 

 

Καράτε – Παμμεσσηνιακός: Χάλκινο στο Πανελλήνιο παίδων ο Μπάλλας
To Top