ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανάκης: Το Κλειστό του Πολυκλαδικού βάζει νερά και χρειάζεται παρέμβαση

ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2018!

Το πρόβλημα με το Πολυκλαδικό και τα νερά που μπάζει κάθε φορά που βρέχει είναι γνωστό. Όπως και οι επανειλημμένες διαμαρτυρίες των αθλουμένων, που κάνουν “πατινάζ”  κάθε φορά στο βρεγμένο δάπεδο. Το θέμα έφερε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κανάκης σχετικά με την κατάσταση στο Κλειστό του Πολυκλαδικού, ζητώντας να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις. Ο ίδιος κάνει λόγο για αποτυχημένη στεγάνωση αλλά και για ένα σπασμένο παράθυρο από το Φεβρουάριο του 2018(!), που κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα να επισκευαστεί:
Συγκεκριμένα δήλωσε:

Κύριε Δήμαρχε,
Θα επιθυμούσα να θέσω τον προβληματισμό μου σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο του Πολυκλαδικού Σχολικού συγκροτήματος.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρω τα εξής:
Τον περασμένο χρόνο, κατά τη διάρκεια φαινομένων κατακρημνίσεων, παρατηρήθηκε εκτεταμένη εισροή υδάτων στο εσωτερικού του χώρου με αποτέλεσμα την ολισθηρότητα του πλαστικού δαπέδου.
Πρακτικά κάθε φορά που σημειώνεται βροχόπτωση το γυμναστήριο παύει να είναι λειτουργικό και η πιθανότητα τραυματισμού αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Κατά τα παρελθόντα έτη πραγματοποιήθηκαν εργασίες στεγάνωσης από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Την υφιστάμενη κατάσταση έρχεται να επιδεινώσει η παρουσία σπασμένου παραθύρου το οποίο αν και βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση από τον Φεβρουάριο του 2018 δεν έχει ακόμα επισκευαστεί.

Στη βάση του οδηγού του παραθύρου βρίσκονται κομμάτια γυαλιού που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποκολληθούν και να τραυματίσουν σοβαρά τους αθλητές και τους μαθητές του σχολείου.

Θα ήθελα να γνωρίζω εάν η δημοτική αρχή προτίθεται άμεσα:
α) Να προβεί σε αυτοψία, με τη συμμετοχή των αρμόδιων μηχανικών του Δήμου, να μελετήσει και να επιλύσει το ζήτημα της εισροής υδάτων
β) Να προχωρήσει στην άμεση επισκευή των βλαβών και στην αλλαγή του σπασμένου τζαμιού
Την ερώτηση συνόδεψε τεχνική έκθεση με φωτογραφίες.

To Top