Αθλητισμός

Με το “καλησπέρα” … αναβολή στη Super League 2: Δεν γίνεται το Χανιά-Δόξα Δράμας

Περίμεναν καιρό την επανέναρξη στη Super League 2 αλλά οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στο ξεκίνημα.

Οι επιτελείς του χιλιοταλαιπωρημένου πρωταθλήματος μπορεί να έλαβαν άδεια και να αρχίζει το Σάββατο (16/1) το πρωτάθλημα έπειτα από δέκα μήνες απραξίας, αλλά ήδη σημειώθηκε το πρώτο… παρατράγουδο.

Ο λόγος για την αναβολή της αναμέτρησης των Χανίων με την Δόξα Δράμας, καθώς εξακολουθεί να υφίσταται εκκρεμοδικία σε σχέση με την αδειοδότηση των φιλοξενούμενων.

Μέχρι να διευθετηθεί το θέμα σε συνεδρίαση που θα λάβει χώρα στις 21 Ιανουαρίου, η Δόξα τίθεται εκτός πρωταθλήματος, οπότε αναβάλλεται εκτός από το παιχνίδι στα Περιβόλια και αυτό της δεύτερης αγωνιστικής, την επόμενη Τετάρτη με τον Εργοτέλη !

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Λίγκας Α2/Β’ Εθνικής αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999. Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

 

 

Με το “καλησπέρα” … αναβολή στη Super League 2: Δεν γίνεται το Χανιά-Δόξα Δράμας
To Top