ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες απηύθυνε ο Χαρίτσης

Στη Στοά Εμπόρων, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν σήμερα Κυριακή, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθερία Αγγελή και Μάριος Θεοφιλάτος.

Στις συζητήσεις που είχαν με πολίτες, αλλά και κατά τη διάρκεια του καφέ που ήπιαν μαζί με φίλους κυριάρχησε η ψήφος των νέων και ο κρίσιμος ρόλος τους για το μέλλον της χώρας, αλλά και της Ευρώπης.

Ο Αλέξης Χαρίτσης σημείωσε ότι σε αυτές τις εκλογές, περισσότεροι από 527 χιλιάδες νέοι άνθρωποι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, σε σχέση με τις εκλογές του 2015 και τόνισε ότι είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία γι’ αυτούς να εκφράσουν τη βούλησή τους, να παρέμβουν στα δημόσια πράγματα και να διαμορφώσουν με την ψήφο τους το μέλλον της Ευρώπης, της Ελλάδας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών.

Η Ελευθερία Αγγελή χαρακτήρισε πιο σημαντικό από κάθε άλλη φορά , το να πειστούν οι νέοι άνθρωποι ότι πρέπει να ψηφίσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί και κανένας άλλος θα πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές στην Ευρώπη που διαμορφώνεται σήμερα σε ό,τι αφορά την εργασία, τις σπουδές τους και τη ζωή τους.

Ο Μάριος Θεοφιλάτος υπογράμμισε ότι είναι πολύ κρίσιμο οι νέοι άνθρωποι να καταλάβουν την έννοια της συλλογικής διεκδίκησης και να εκμεταλλευθούν τα δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, έτσι ώστε να μπορέσουν να χαράξουν μία δημοκρατική και προοδευτική πορεία για τη χώρα και να αποτελέσουν έναν φάρο ελπίδας για την Ευρώπη.

Οι νέοι ήταν τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης και των πολιτικών λιτότητας. Βρέθηκαν όμως και στην πρώτη γραμμή των αγώνων που έφεραν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή της Αριστεράς και την ελπίδα ξανά στη χώρα.Σε αυτές τις εκλογές περισσότεροι από 527 χιλιάδες νέοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, μαζί τους πλέον και οι 17χρονοι, όπως νομοθέτησε η Κυβέρνησή μας. Έχουν λοιπόν, μια μεγάλη ευκαιρία να παρέμβουν στα δημόσια πράγματα και να διαμορφώσουν με την ψήφο τους το μέλλον της Ευρώπης, της Ελλάδας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών. Τους καλώ όλους να ψηφίσουν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.Με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας, Ελευθερία Αγγέλη και Μάριος Θεοφιλάτος – Marios Theofilatos στη Στοά Εμπόρων.#Apota17 #psifizo2019 #αυτήτηφοράψηφίζω #EUelections2019 #Ευρωεκλογές2019

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης στις Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες απηύθυνε ο Χαρίτσης
To Top