Αθλητισμός

ΝΟ Καλαμάτας: Στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού ο Χρυσομάλλης με την 4Χ100 μικτή!

Με μια ακόμη μεγάλη διάκριση ολοκλήρωσε ο Μάριος Χρυσομάλλης στην παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Το δελφίνι του Nαυτικού Oμίλου Καλαμάτας κατέλαβε με την ομάδα 4×100 μικτή την 7η θέση στον τελικό κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση.

Ο Μάριος Χρυσομάλλης καλύμπησε με τους Απόστολο Σίσκο, Θόδωρο Κυπριανίδη, Ορέστη Τσακτσίρα και στον τελικό σημείωσαν 3:43.94, βελτιώνοντας το 3:44.72 του προκριματικού με τον οποίο είχαν προκριθεί με την όγδοη καλύτερη επίδοση.

Στο Ευρωπαϊκό Θυμίζουμε για τον Χρυσομάλλη πως προηγήθηκε ένα πανελλήνιο ρεκόρ με την ομάδα 4×100 μικτής mixed και δύο ατομικά ρεκόρ σε 50 και 100 μέτρα ελεύθερο.

Η ομάδα των νεανίδων με τις Ηλέκτρα Μαγκώτσιου, Ευανθία Κόκκοτα, Άννα Αυγούστα Βλάχου και Δανάη Γκογκώση, με 4:19.92 ήταν 13η.

Η αυλαία έπεσε στη διοργάνωση, η Ελλάδα επιστρέφει με το χάλκινο μετάλλιο του Βασίλη Σοφικίτη στα 400μ. μικτής ατομικής και την 4η θέση του Απόστολου Σίσκου στα 200μ. ύπτιο.

 

ΝΟ Καλαμάτας: Στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού ο Χρυσομάλλης με την 4Χ100 μικτή!
To Top