Αθλητισμός

ΝΟ Καλαμάτας: Προπονητές και στελέχη έλαβαν το πιστοποιητικό χρήσης απινιδωτή

Προπονητές και στελέχη του ΝΟ Καλαμάτας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο εκπαίδευσης για την χρήση του απινιδωτή, ο οποίος παραδόθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας προς χρήση στις στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο του προγράμματος εγκατάστασης απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία και αθλητικούς χώρους της πόλης.

Οι άνθρωποι του ΝΟΚ εκπαιδεύτηκαν στη ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) με τη χρήση απινιδωτή σε ένα διαδραστικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας από την ιατρό αναισθησιολόγο του ΕΚΑΒ Ελένη Εξερτζόγλου και έλαβαν το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό.

«Όλοι οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι πιστοποιημένοι ανανήπτες βασικής υποστήριξης της ζωής, εκπαίδευση που θεωρούμε στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας απαραίτητη και υποχρεωτική για τους προπονητές.

Ο απινιδωτής ευρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, φέρει τις διεθνείς σημάνσεις προκειμένου να είναι εύκολα προσιτός σε όλους όσους έχουν γνώσεις ΚΑΡΠΑ.

Ευχή όλων μας είναι να μην χρειαστεί, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟ Καλαμάτας.

ΝΟ Καλαμάτας: Προπονητές και στελέχη έλαβαν το πιστοποιητικό χρήσης απινιδωτή
To Top