Αθλητισμός

ΝΟ Καλαμάτας: Παρουσία Βασιλόπουλου η πίτα του κολυμβητικού τμήματος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ποσειδών” την Παρασκευή 10/1.

Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο Κουκούτση με την συμμετοχή των αθλητών του τμήματος και των οικογενειών τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό ανεφέρθη και στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος, οι έφοροι κολύμβησης Βάσω Τσάκωνα και Γεωργία Κούτρα, η έφορος υδατοσφαίρισης Λυδία Εξηνταβελώνη, η εκπρόσωπος του αθλητικού οργανισμού Παναγιώτα Βασιλοπούλου και οι προπονητές του τμήματος.

Στην εκδήλωση επίσης έγινε σύντομος αγωνιστικός απολογισμός για την χρονιά που πέρασε από τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Στάθη Μπακολιά ο οποίος και παρουσίασε τις επιτυχίες των παιδιών και την συνολική θέση που κατέλαβε ο σύλλογος στα πανελλήνια πρωταθλήματα όπου συμμετείχε.

Όπως αναφέρει ο ΝΟ Καλαμάτας “η βασιλόπιτα ήταν προσφορά των αρτοποιείων ΣΙΤΟΣ. Η βραδιά επίσης περιλάμβανε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα από τα καταστήματα First Choice ένδυση, COCOON παιδικά, Αναζίκου Μαίρη Κομμώσεις, A MANO κοσμήματα, COLLECTIVE GYM, NORAS ACCESSORIES, STASA Κομμώσεις, BOOKMARK βιβλιοπωλείο, Perrotis Fashion ένδυση, Φαρμακείο Ξυπόλιτου, Βιβλιοπωλείο Μουτζούρα, ΝΑΥΣΙΚΑ Λευκά Είδη, ΕΥΤΥΧΙΑ Κομμώσεις, ΣΠΙΝΟΣ Καφέδες-Ζαχαρώδη, FAMALE ένδυση, AGRIKIES COUNTRY PETREAT Μαρίνα Τεριζάκη Μαραθούπολη Μεσσηνίας, ΣΚΛΑΒΕΛΙΤΗΣ Super Market τους οποίους και ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους. Σημαντική και αυτή τη χρονιά η βοήθεια των γονιών των κολυμβητών μας που βρίσκονται αρωγοί σε όλες μας τις προσπάθειες ώστε να συνεχίζουμε τις επιτυχίες μας.”

Χειμερινή ημερίδα ορίων στην Πάτρα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μετά την ανάπαυλα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών με την ομάδα να ταξιδεύει στην Πάτρα για να συμμετέχει στην Χειμερινή ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών κατηγοριών.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα θα ταξιδέψουν 53 κολυμβητές –τριες (21 αγωνιστικών κατηγοριών και 32 από τις προαγωνιστικές κατηγορίες).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος θα συνεχιστούν με την συμμετοχή:

α) Χειμερινοί Αγώνες Νοτίου Ελλάδος Παμπαίδων – Παγκορασίδων ΑΒ στο ΟΑΚΑ 31/1-2/2

β) Χειμερινοί Αγώνες Παίδων-Κορασίδων & Εφήφων-Νεανίδων στο ΟΑΚΑ 7-9/2

γ) Χειμερινοί Αγώνες Ανδρών-Γυναικών στο ΟΑΚΑ 14-16/2

δ) Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών Περιφέρειας στην Πάτρα 22/2

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών

Κανονικά διεξάγονται και οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 16:00-19:00 με ικανοποιητικό αριθμό παιδιών για χειμερινή περίοδο.

Σε αυτό βέβαια έχει συντελέσει και η άνοδος της θερμοκρασίας του νερού στην πισίνα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλά μικρά παιδιά της πόλη μας να αθληθούν στο νερό και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πληροφορίες δίδονται από τα γραφεία του ομίλου στην παραλία καθημερινά 16:00-20:00 και στο χώρο του κολυμβητηρίου από την γραμματεία τις ίδιες ώρες.

ΝΟ Καλαμάτας: Παρουσία Βασιλόπουλου η πίτα του κολυμβητικού τμήματος
To Top