Αθλητισμός

ΠΟ Καλαμάτας: Επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας

Στην Βόρεια Εύβοια στο δήμο ΙστιαίαςΑιδηψού, στις 17 και 18 Ιουλίου 2021 διεξήχθησαν τα δύο αγωνίσματα (ατομική χρονομέτρηση και αγώνας αντοχής) στα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας κατηγοριών Masters. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από πέντε αθλητές που είχαν πολύ καλή παρουσία.

Ειδικότερα:

Στην κατηγορία Μάστερ Α

Ο Σταύρος Κανελλόπουλος με χρόνο 17:39:98 κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας τρίτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Ο Ιωάννης Παπαδημητρίου με χρόνο 2:26:59 κατάκτησε την δέκατη ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 82 χιλιομέτρων.

Στην κατηγορία Μάστερ Β

Ο Δημήτριος Δημητρακόπουλος με χρόνο 2:11:24 κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας τρίτος στο αγώνισμα αντοχής των 82 χιλιομέτρων και με χρόνο 18:09:61 κατάκτησε την πέμπτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Στην κατηγορία Μάστερ Γ

Ο Νικόλαος Κωνσταντόπουλος με χρόνο 19:33:84 κατάκτησε την όγδοη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και με χρόνο 2:27:03 κατάκτησε την ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 82 χιλιομέτρων.

Ο Ιωάννης Παπαδημητρίου

Στην κατηγορία Μάστερ Δ

Ο Βασίλειος Μυστριώτης με χρόνο 1:54:13 κατάκτησε την ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 54 χιλιομέτρων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις νίκες τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle – Fit&Shape Greece για την ενεργειακή υποστήριξη. Επιπροσθέτως ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον συναθλητή Σικαλιά Γεώργιο και την αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΚΟΥΡΟΣ για την άνετη και ασφαλή μεταφορά των αθλητών και τη συνοδεία – υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου.

ΠΟ Καλαμάτας: Επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας
To Top