Αθλητισμός

Καλαμάτα: Υπέγραψε διετές ο Αναστόπουλος – Προπόνηση την Δευτέρα και παρουσίαση

“Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν”, σημείωνε ο Νίκος Αναστόπουλος στην αποχαιρετιστήρια δήλωση αποχώρησης από την Καλαμάτα, στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, στην παραίτηση που είχε υποβάλει μετά την ήττα από την Κηφισιά.

Το επανιδείν ήρθε μετά από 7 μήνες καθώς ο 64χρονος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας διαδεχόμενος τον Σάκη Τσιώλη, μια απομάκρυνση που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν τους βρήκε όλους σύμφωνους στη ομάδα. Ο ίδιος ο Τσιώλης εξέφρασε την πικρία του για τον χρόνο και τον τρόπο του διαζυγίου ευχόμενος ωστόσο κάθε επιτυχία στην ομάδα.

O Νίκος Αναστόπουλος ανακοινώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (18/9) και την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου αναφέρει:

Νίκος Αναστόπουλος, ο νέος Προπονητής της ΠΑΕ Καλαμάτα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κύριο Νίκο Αναστόπουλο, στην θέση του προπονητή τής ομάδας μας.

Ο κύριος Αναστόπουλος έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο, αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του από αύριο, ξεκινώντας δυναμικά με την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας υπό το βλέμμα του, στις 17:00, στο Προπονητικό μας Κέντρο. Θα ακολουθήσει και συνέντευξη τύπου.

Τις προσεχείς ημέρες, θα ανακοινωθεί και το προπονητικό team που θα τον πλαισιώσει.

Νίκο, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας!

Καλαμάτα: Υπέγραψε διετές ο Αναστόπουλος – Προπόνηση την Δευτέρα και παρουσίαση
To Top