Αθλητισμός

Καλαμάτα – Ο Βεργής τα είπε με Τσιώλη στην Αθήνα

Από εβδομάδα οι επίσημες ανακοινώσεις για τον καρδιτσιώτη τεχνικό – Συνάντηση και με Μπελά

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καλαμάτας από τον Σάκη Τσιώλη.

Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr, ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση την Πέμπτη στην Αθήνα με τον μέτοχο της ΠΑΕ Κώστα Βεργή, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το deal των δύο μερών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι επίσημες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν και στις αρχές της εβδομάδας (πιθανότατα την προσεχή Τρίτη) αναμένεται να υπάρξει η επισημοποίηση της συμφωνίας και παρουσίαση του 62χρονου καρδιτσιώτη προπονητή που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 17 χρόνια.

Ο Κώστας Βεργής είχε συνάντηση και με τον Γιάννη Μπελά το βράδυ της Τετάρτης. Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας μετέφερε στον 51χρονο προπονητή πώς επιθυμία της διοίκησης είναι να συνεχίσει στην ομάδα, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση στο έργο που έβγαλε εις πέρας μετά την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου.

Πρόθεση των μελανόλευκων είναι τα θέματα του προπονητικού τιμ να ολοκληρωθούν την προσεχή εβδομάδα ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την καινούργια σεζόν με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αλλά και την στόχευση για τις μεταγραφικές κινήσεις. Όλα αυτά βέβαια υπό την καθοδήγηση και σε άμεση συνεννόηση με τον Γιώργο Πρασσά ο οποίος αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στα τέλη Μαΐου.

Καλαμάτα – Ο Βεργής τα είπε με Τσιώλη στην Αθήνα
To Top