Αθλητισμός

Καλαμάτα: “Το θέατρο του παραλόγου”

Αν δεν ήταν τραγική η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μιλούσαμε για την απόλυτη κωμωδία! Κάπως έτσι δέχτηκαν στην Καλαμάτα την αλλαγή δεδομένων σε ότι αφορά το «μέτωπο» των αδειοδοτήσεων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη νέα Super League 2.

Θυμίζουμε ότι μετά τα όσα αποφάσισε η ΕΠΟ, όσες ανέβηκαν λόγω αναδιάρθρωσης από την Football League θα εξαιρεθούν των κριτηρίων αδειοδότησης, που οι περισσότερες δεν είχαν περάσει και αυτόματα δεν θα τους επιβληθεί η ποινή του περιορισμού των μεταγραφών.

Σ’ αυτές δεν περιλαμβάνεται η Μαύρη Θύελλα που κέρδισε την άνοδο μέσα στο γήπεδο ως πρωταθλήτρια, καθώς κατά παράδοξο τρόπο εξαιρέθηκαν οι ομάδες που πήραν την άνοδο με βάση την προκήρυξη, δηλαδή η Καλαμάτα, η Βέροια, η Καβάλα και η Ρόδος. Εξ΄ αυτών μόνο η «βασίλισσα» έχει αδειοδοτηθεί, ενώ οι δύο τελευταίες δεν έχουν αδειοδότηση από την ΕΕΑ και ενδέχεται να μην συμμετάσχουν καν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας που λίγες μέρες πριν την ημερομηνία έναρξής του βρίσκεται υπό διαμόρφωση!

Απίθανα πράγματα δηλαδή από την ΕΠΟ και πλέον στην Καλαμάτα περιμένουν να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση, να ενημερωθούν για το σκεπτικό πάνω στο οποίο στηρίχτηκε και να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Οι μελανόλευκοι θεωρούν πως όλο αυτό το διάστημα παίζεται ένα απίστευτο θέατρο παραλόγου που καταλήγει με θύμα εναν σύλλογο που επενδύει, μια ομάδα με ιστορία και κόσμο, η οποία δεν αντιμετωπίζεται όπως της αρμόζει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες, αν και επί της ουσίας το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει και ακόμη και με αδειοδότηση ενδεχομένως δεν υπήρχε κίνηση.

Στο άγνωστο και στο Κύπελλο!

Εκτός από το μπάχαλο με το πρωτάθλημα σε αναμονή βρίσκονται οι ομάδες και για το Κύπελλο Ελλάδας καθώς την προσεχή Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί- βάσει της προκήρυξης- οι αγώνες της 3ης φάσης στους οποίους μετέχει και η Καλαμάτα. Ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει ακόμα ενημερώσει καν για τη διαδικασία της κλήρωσης πόσο μάλλον για ορισμό παιχνιδιών και οι ομάδες βρίσκονται στην αναμονή με μία ακόμη εκκρεμότητα στον προγραμματισμό τους.

Καλαμάτα: “Το θέατρο του παραλόγου”
To Top