Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Το τελικό μοντάρισμα ξεκινά απο… την Σπάρτη

“Ιστορικό” πρώτο φιλικό με τον ΠΣ “Η Σπάρτη”

Η Καλαμάτα κατέβηκε από τα… βουνά και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα- είτε της Football League είτε της Γ΄Εθνικής, το “μαγείρεμα” της ΕΠΟ θα δείξει- με τον Βασίλη Βούζα να ξεκινά πλέον ένα νέο κύκλο, ατό του τελικού μονταρίσματος.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από το Πήλιο αλλά πλέον τα κομμάτια του παζλ θα αποκτήσουν σιγά-σιγά την τελική τους θέση στο σχήμα του 53χρονου τεχνικού, ο οποίος μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν θα φτάσει να ολοκληρώσει την Καλαμάτα της νέας περιόδου.

Απο το βουνό των Κενταύρων η Μαύρη Θύελλα επέστρεψε με τρία νέα πρόσωπα, καθώς αποκτήθηκαν οι αμυντικοί Λευτέρης ΤσαταλπασίδηςΧρήστος Ιντζίδης και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Μπένζαμιν Σάμσον, γιος του παλιού άσου της ομάδας Τσαρλς Σάμσον.

Η ομάδα βρίσκεται ήδη στη βάση της και οι ποδοσφαιριστές πήραν διήμερο ρεπό για τις απαραίτητες ανάσες και απο την Παρασκευή θα επιστρέψουν εκ νέου στις προπονήσεις

Για την ερχόμενη Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στη Σπάρτη απέναντι στο νεοσύστατο “Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Δήμου Σπάρτης” ή πιο απλά ΠΣ “Η Σπάρτη” , που αποτελεί τη συνέχεια της Πελλάνας Καστορείου. Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για τους Λάκωνες ως το πρώτο που θα δώσουν υπο τη νεα τους μορφή. 

Ο ΠΣ Σπάρτη έχει πλέον στον πάγκο τον Μίκι Τσίρκοβιτς και αρκετά νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων τους Δημήτρη Μικελάτο, Γιώργο Σαμπατάκο, Κώστα Κάρδαρη, Θανάση Γκιμούση, Γιάννη Σωτηρόπουλο, Χρήστο Σπυρόπουλο ενώ έχει ανανεώσει ο κορμός του περυσινού ρόστερ.

 

ΠΣ Καλαμάτα: Το τελικό μοντάρισμα ξεκινά απο… την Σπάρτη
To Top