Αθλητισμός

Καλαμάτα: Η σύνθεση του νέου τεχνικού επιτελείου

Την πλήρη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα. Αναλυτικά:

Νίκος Αναστόπουλος, προπονητής

Θανάσης Μουρτζιάπης, εργοφυσιολόγος

Κοντογιάννης Μιχάλης, γυμναστής

Μιχάλης Παυλάκης, γυμναστής αποκατάστασης

Φίλιππος Μπολοβίνης, προπονητής τερματοφυλάκων

Kωνσταντίνος Ζιούδρος, αναλυτής αγώνων

H ομάδα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της αγωνιστικής χρονιάς θα κάνει χρήση το σύστημα παρακολούθησης GPS της Polar Tim Pro Gps.

Tην όλη διαδικασία, επικεφαλής θα είναι ένας από τους καλύτερους έλληνες εργοφυσιολόγους στην Ελλάδα, ο ΔΡ. Θανάσης Μουρτζιάπης K.ΦA. Ph.D., PD. Exercise Physiology μαζί με τους γυμναστές της ομάδας. Ο Μουρτζιάπης θα είναι υπεύθυνος για τις εργομετρικές εξετάσεις και για το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, πάντα υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου προπονητή της ομάδας μας Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Μιχάλης Κοντογιάννης είναι προπονητής UEFA A και επιλαχών UEFA PRO, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μπορεί να χειρίζεται τα προγράμματα τεχνικής ανάλυσης μέσω υπολογιστή. Έχει δουλέψει σε τοπικά σωματεία, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και επαγγελματικά στην Παναχαική, στο Παναιγιάλειο.

Ο Μιχάλης Παυλάκης θα είναι ο γυμναστής αποκατάστασης και επανένταξης των ποδοσφαιριστών καθώς επίσης και άμεσος συνεργάτης του Θανάση Μουρτζιάπη για την διαδικασία παρακολούθησης των ποδοσφαιριστών με το σύστημα του GPS για την καθημερινή ανάλυση των δεδομένων στον τομέα της φυσικής κατάστασης τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.

Ο Φίλιππος Μπολοβίνης, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων. Κάποιες από τις ομάδες που έχει δουλέψει είναι: Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, ΑΕΛ, Πανθρακικός, Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Ο Kωνσταντίνος Ζιούδρος, είναι ο αναλυτής αγώνων με προϋπηρεσία στις εθνικές ομάδες.

Καλαμάτα: Η σύνθεση του νέου τεχνικού επιτελείου
To Top