Αθλητισμός

Καλαμάτα: Συγγνώμη και συναισθηματική φόρτιση στις δηλώσεις του Αντώνη Μαυρέα

Με νέα ήττα από την Ηλιούπολη συνέχισε τα πλέι οφ της Super League 2 η Καλαμάτα, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Μαυρέα –που εκτέλεσε χρέη προπονητή αφού ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν τιμωρημένος-, να εκφράζει τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι.

Συγγνώμη στους φιλάθλους

“Έχω φορέσει αυτή τη φανέλα έξι χρόνια. Είναι τρομερά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη από όλους. Να ξέρετε ότι κρίνονται όλοι, αυτό που έχουμε ζήσει φέτος είναι τρομερό”, δήλωσε ο Αντώνης Μαυρέας, εμφανώς φορτισμένος.

Παρότι κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση, δεν θέλησε να πεί πολλά και σημείωσε πως ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος, τις επόμενες ημέρες θα είναι ενδεχομένως σε θέση να πει περισσότερα για την ομάδα και την συνέχεια.

Παντέλης: Στόχος το καλό πλασάρισμα

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ηλιούπολης, Νίκος Παντέλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του.

“Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Προερχόμασταν από μια άσχημη ήττα. Το θέλαμε πιο πολύ. Ημασταν καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο. Ήταν νίκη γοήτρου και ψυχολογίας, γιατί δεν παύει η Καλαμάτα να είναι μεγάλη ομάδα”, δήλωσε ο κ. Παντέλης.

Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε πως ο ρεαλιστικός στόχος της Ηλιούπολης είναι ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ, θεωρώντας πως ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ Καλλιθέας και Χανίων.

To Top