Αθλητισμός

Καλαμάτα: Στο Καρπενήσι από σήμερα (vid)

Το Καρπενήσι θα αποτελέσει την βάση της Καλαμάτας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι μελανόλευκοι αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος στη Super league 2.

Ο Σάκης Τσιώλης πήρε μαζί του 32 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τέσσερα παιδιά της Ακαδημίας, με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο οικογενειακό δίτερμα του περασμένου Σαββάτου, όπως είχαμε αναφέρει σχετικά.

Αναλυτικά την μελανόλευκη αποστολή απαρτίζουν οι Αντεμάι, Ασαμόα, Μπακαγιόκο, Μπενίτεζ, Μπόρχες,, Γκόζντανιτς, Λούκαστσικ, Λουπάνο, Μετέους, Μανινγκά, Μέντες, Μοζέρ, Αναστασόπουλος, Αρναρέλλης, Βασιλογιάννης, Γιαννόπουλος, Γκότσης, Δρούγας, Κόκκορης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Μουζάκης, Μούζος, Μπέριος, Παπατόλιος, Πασάς, Πολίτης, Ρόβας, Ταΐρης, Τάτος, Τριανταφυλλάκης, Τσιγαρίδης. Εκτός έμεινε ο Φελίπε και οι δύο τραυματίες Καρούτης, Καραχάλιος.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας απαρτίζουν: Π. Δρούγας (Βοηθός προπονητή), Γ. Πολυμενέας (Αναλυτής), Ρ. Ντο Σάντος (Προπονητής Τ/Φ), Κ. Αθανασόπουλος (Γυμναστής), Κ. Διαμαντόπουλος (Φυσικοθεραπευτής), Π. Ζέρβας (Βοηθός φυσικοθεραπευτή), Ν. Αναγνωστόπουλος (Βοηθός φυσικοθεραπευτή), Τ. Χατζηαγγελής (Γενικός αρχηγός), Δ. Δρακόπουλος (Φροντιστής), Β. Καμαρινόπουλος (Οδηγός).

Από το τεχνικό team μίλησε ο Γιώργος Πολυμενέας, αναφέροντας:

“Σήμερα φεύγουμε για Καρπενήσι ώστε να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας, για να επιτύχουμε τους υψηλούς φετινούς στόχους της ομάδας. Σημασία έχει να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε υγιείς, ώστε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύλλογος, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε μέσα στη σεζόν.”

Στο διάστημα της παραμονής τους στην ευρυτανική πρωτεύουσα η Μαύρη Θύελλα θα δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά προετοιμασίας ναι την κυπριακή Ομόνοια Αραδίππου, τον Ολυμπιακό Β και τον Αιολικό πού επίσης πραγματοποιούν το ίδιο διάστημα την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

 

Καλαμάτα: Στο Καρπενήσι από σήμερα (vid)
To Top