Υγεία

Η Καλαμάτα στις 12 πόλεις με εκδηλώσεις για την εθελοντική αιμοδοσία

Αντιπροσωπεία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με επικεφαλής το Διευθυντή Σταύρο Τσιμικλή, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας, σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Γιαννόπουλου, ιατρού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πραγματοποίηση εκδηλώσεων στην Καλαμάτα από τις 25 έως τις 28 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, δεδομένου ότι τον εορτασμό, που θα λάβει μεγάλη έκταση, ανέθεσε στη χώρα μας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η Καλαμάτα περιλαμβάνεται στις 12 πόλεις της χώρας, στις οποίες θα εξαπλωθούν οι εκδηλώσεις, με σκοπό τη διάδοση του μηνύματος της τακτικής, μη αμειβόμενης, εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σκυταλοδρομία αγάπης με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, αθλητών, εθελοντών και παιδιών, καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων, τις οποίες θα υποστηρίξει έμπρακτα ο Δήμος Καλαμάτας.

Η Καλαμάτα στις 12 πόλεις με εκδηλώσεις για την εθελοντική αιμοδοσία
To Top