Αθλητισμός

Καλαμάτα: Στην αγορά για εξτρέμ

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 έχει μεταφέρει την προσοχή της Καλαμάτας στην μεταγραφική αγορά. Ο Νίκος Αναστόπουλος κρίνει απαραίτητη την ενίσχυση για την συνέχεια του πρωταθλήματος από την στιγμή μάλιστα που θα υπάρξουν αποχωρήσεις και έτσι οι μελανόλευκοι έχουν ξεκινήσει τις αναζητήσεις.

Σε άμεση προτεραιότητα έχει μπει η απόκτηση εξτρέμ αφού για διάφορους λόγους η ομάδα δεν έχει πάρει αυτά που θα μπορούσε από τις -όχι και λίγες- επιλογές που διαθέτει στα άκρα της επίθεσης.

Η Καλαμάτα εντείνει τις προσπάθειες της αφού συν τοις άλλοις, ο Κόκκορης και ο Ασαμόα όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν στα μελανόλευκα και η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους για να λύσει τα συμβόλαιά τους.

Η επιλογή βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι καθώς το Γενάρη δεν υπάρχουν και πολλά διαθέσιμα ονόματα στην ποδοσφαιρική αγορά, από τη στιγμή μάλιστα που η Καλαμάτα θέλει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πάρει τη φανέλα βασικού … σπίτι του. Οι μελανόλευκοι περιμένουν κάποιες επιλογές από την Σούπερ Λίγκα ενώ στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να κινούνται προς την διεθνή αγορά.

Κανονικά ο Μαρκόφσκι, μπαίνει ο Πασάς

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι μελανόλευκοι μετά την επιστροφή τους από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Πασά. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αναμένεται με την καινούργια χρονιά να μπει ξανά στο πρόγραμμα. Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμάζεται και ο Μάρκο Μαρκόφσκι ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του 2023 με το Αιγάλεω.

Στον Μπένετ ο Βεργής

Σε διοικητικό επίπεδο, ο αντιπρόεδρος και μέτοχος της ομάδας Κώστας Βεργής, θα είναι ένα από τα πέντε μέλη της επιτροπής της super league 2 που θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ προκειμένου να του θέση τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις φετινές διαιτησίες στο πρωτάθλημα και να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Θα μετέχουν ακόμα ο Πρόεδρος της διοργανώτριας Λ. Λεουτσάκος και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Νταβέλης, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου, και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκης.

Καλαμάτα: Στην αγορά για εξτρέμ
To Top