Αθλητισμός

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: “Σφραγίδα” Σαραντόπουλου στα νέα γραφεία

Τις μακέτες των νέων της γραφείων επι της οδού Φραντζή έδωσε στην δημοσιότητα η Καλαμάτα.

Οι μελανόλευκοι θα μπούν στο νεό τους “σπίτι” στις αρχές Αυγούστου και όπως τονίζεται μετά από πολλά χρόνια η Μαύρη Θύελλα αποκτά και πάλι την θέση της στον ιστό της πόλης, θέλοντας να ξαναδημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πολίτες της Καλαμάτας.

Την δημιουργία του disign και την ολοκλήρωση του έργου έχει αναλάβει ο συμπατριώτη μας διακοσμητής Βαγγέλης Σαραντόπουλος με την ομάδα του και το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι εντυπωσιακό.

Στα γραφεία προβλέπεται να στεγαστούν μελλοντικά ίσως και πολύ σύντομα ο ερασιτέχνης και τα τμήματα ακαδημιών έτσι ώστε όλος ο οργανισμός να έχει τον ίδιο χώρο στέγασης.

Με την κίνηση αυτή το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι να μπορέσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας να αποκτήσει άμεση πρόσβαση επικοινωνίας με την ίδια την ομάδα.

“Πάντα λοιπόν προς την κατεύθυνση αυτή και τα οικονομικά πλαίσια που επιτάσσουν οι ημέρες που βιώνει η κοινωνία μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, παρουσιάζουμε την εικόνα των νέων μας γραφείων τα οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν το brand name που φέρει η ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας, και καταλήγει:

“Το κόστος δεν το υπολόγισε ποτέ η νέα διοίκηση και το απέδειξε θέτοντας σαν πρώτη προτεραιότητα πάντα τα έργα υποδομής και όχι ότι γινόταν μέχρι τώρα….
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ”

http://www.sport365.gr/kalamata/item/21960-sfragida-sarantopoulou-sta-nea-grafeia-tis-kalamatas-foto?fbclid=IwAR0v_ssq6pt-hLJhPkgaz19-DR3iLyqUOU-9MmomqMxBE4rSowsgyz9Nbs4

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: “Σφραγίδα” Σαραντόπουλου στα νέα γραφεία
To Top