Αθλητισμός

Καλαμάτα: Το Σάββατο στο Πήλιο ο Τάτος, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία – Χάλασε του Μυστακίδη- Τι γίνεται με Τσαγκαλίδη

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου στη Μαύρη Θύελλα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και συμφώνησε με τους μελανόλευκους.

Το Σάββατο αναμένεται να μεταβεί στην Πορταριά όπου βρίσκεται η αποστολή της Μαύρης θύελλας και να ενσωματωθεί ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ενδεχομένως μάλιστα ο πολύπειρος μέσος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο κατά το διάστημα παραμονής της ομάδας στο Πήλιο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Αντίθετα με τον Τάτο, ο Γιάννης Μυστακίδης δεν θα γίνει κάτοικος Καλαμάτας καθώς όπως ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Γιώργο Πρασσά, προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να μεταβεί στην Βέροια και θα αγωνιστεί στην τοπική ομάδα.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Άρη και επειδή προέρχεται ήδη από δύο δανεισμούς θα πρέπει είτε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με τους κίτρινους είτε να παραμείνει ελεύθερος οπότε σε αυτή την περίπτωση θα υπογράψει άμεσα στους μελανόλευκους.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, η Καλαμάτα αναμένεται να κινηθεί για δύο ακραίους αμυντικούς, έναν στόπερ και έναν εξτρέμ. Όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση με όσα δει ο Νίκος Αναστόπουλος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Το πρώτο από τα φιλικά θα διεξαχθεί το Σάββατο με αντίπαλο που θα οριστικοποιηθεί την Πέμπτη.

 

Καλαμάτα: Το Σάββατο στο Πήλιο ο Τάτος, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία – Χάλασε του Μυστακίδη- Τι γίνεται με Τσαγκαλίδη
To Top