Αθλητισμός

Καλαμάτα: Πρώτο δείγμα γραφής με Διαγόρα Ρόδου

Απών ο Γρίβας, θα δει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ο Αμανατίδης

Μετά από τρεις βδομάδες σκληρής δουλειάς ήρθε για την Καλαμάτα η ώρα του πρώτου φιλικού. Οι μελανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (26/8) το απόγευμα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Εορδαϊκού την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου στο πρώτο τεστ προετοιμασίας.

Ο Περικλής Αμανατίδης θα πάρει τα πρώτα δείγματα γραφής για τη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα, ιδιαίτερα στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα.

Ο 52χρονος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους όσους έχει στη διάθεσή του χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο φιλικό απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, η οποία προετοιμάζεται το ίδιο διάστημα στο προπονητικό κέντρο Παντελίδης.

Απών θα είναι ο Φρίξος Γρίβας λόγω οικογενειακής υποχρέωσης.

Οι μελανόλευκοι θα ολοκληρώσουν την Κυριακή το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μετά την πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσουν για την βάση τους όπου πλέον από στις αρχές Σεπτέμβρη θα μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας με δυνατά φιλικά έως την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων τους.

Για την πορεία της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα αλλά και τους στόχους της ομάδας μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Καλαμάτας οι Βασίλης Τριανταφυλλάκης, Αλέξανδρος Αρναρέλλης. Δείτε το βίντεο:

Καλαμάτα: Πρώτο δείγμα γραφής με Διαγόρα Ρόδου
To Top