Αθλητισμός

Καλαμάτα: Προπόνηση με Βούζα, ενσωματώθηκε ο Τριανταφυλλάκης

Με τον Βασίλη Βούζα να φορά και πάλι τα μελανόλευκα μετά από έναμήνα, η Καλαμάτα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του “τελικού” με την Ιεράπετρα που θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ο 53χρονος τεχνικός έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μετά την επιστροφή του στον πάγκο αλλά δεν ήταν το μοναδικό καινούργιο πρόσωπο στα Παλιάμπελα το απόγευμα της Τετάρτης,

Με τους μελανόλευκους προπονήθηκε και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τον Κώστα Ηλιόπουλο.

Ο 21χρονος Καλαματιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα Πράσινα Πουλιά, πέρασε από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ και την Τζένοα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Λεβαδειακό, αγωνιζόταν στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια με την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Διγενή Μόρφου. 

Πέρα από τη στροφή στο ντόπιο έμψυχο δυναμικό, η Καλαμάτα θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές με το ρόστερ να παρουσιάζεται το Γενάρη σημαντικά διαφοροποιημένο σε σχέση με την ομάδα που θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με το κυριακάτικο παιχνίδι εκτός μάχης είναι ο Γρηγόρης Μάκος με τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη όπως και οι μακροχρόνια απόντες Στεφανάκος, Κουϊρουκίδης. Αντίθετα, επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Βουκμίροβιτς, Ιντζίδης.

 

Καλαμάτα: Προπόνηση με Βούζα, ενσωματώθηκε ο Τριανταφυλλάκης

To Top