Αθλητισμός

Καλαμάτα – Προπόνηση με Μπελά, χαιρέτησε ο Αναστόπουλος

Έπειτα απο δυο χρόνια και 14 μέρες με τα μελανόλευκα, ο Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε σήμερα στα Παλιάμπελα αλλά δεν προπόνησε τους μελανόλευκους. Μετά την απόφαση για λύση της συνεργασίας με την Καλαμάτα, ο 64χρονος τεχνικός μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της Μαύρης Θύελλας για να χαιρετήσει και είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του, τον Γιώργο Ράλλη  και τους αρχηγούς της ομάδας.

Την προπόνηση έκανε ο μέχρι σήμερα συνεργάτης του Γιάννης Μπελά, ενώ στα Παλιάμπελα βρέθηκαν και φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι είχαν συνομιλία με τον έμπειρο τεχνικό. Ζήτησαν να μάθουν τους λόγους της αποχώρησης με τον Αναστόπουλο να απαντά πως ο πρόεδρος γνωρίζει και είναι αυτός που αποφασίζει.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι φαίνεται να βάζουν φρένο στην προπονητολογία με τις πηγές από την ΠΑΕ αναφέρουν πώς η ομάδα θα πορευτεί με τον Γιάννη Μπελά στις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας με Ρόδο (την Τετάρτη), ΑΕΚ Β (το Σάββατο) και μέχρι νεωτέρας, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Είναι γεγονός πάντως πως ο Γιώργος Πρασσάς έχει ήδη στα χέρια του τρία-τέσσερα ονόματα προπονητών που είναι άμεσα διαθέσιμοι και ο ίδιος σταθμίζοντας τα γεγονότα κατάληξει στις αποφάσεις του.

Τα εισιτήρια με Ρόδο

Τέλος, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση με ανακοίνωσή της, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης (9/2/2022) με τη Ρόδο θα γίνει από τα γραφεία της ομάδας (Φραντζή 14) την Τρίτη 09.00 με 16.00 και την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη) από το εκδοτήριο του γηπέδου.

“Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η Ελληνική Κυβέρνηση (η διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων), τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι περιορισμένα.

Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού”, αναφέρει η ΠΑΕ.

 

Καλαμάτα – Προπόνηση με Μπελά, χαιρέτησε ο Αναστόπουλος

Δημοφιλέστερα

To Top