Αθλητισμός

Καλαμάτα: Πληρωμές και πρώτη εικόνα για “Αναστό”

Μπορεί οι εποχές να είναι πολύ δύσκολες οικονομικά και αρκετές ομάδες να δυσκολεύονται να παραμείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, στην Καλαμάτα όμως δεν έχουν τέτοια θέματα.

Ο Γιώργος Πρασσάς και η διοίκηση των μελανόλευκων φροντίζουν ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα και το τμήμα να είναι προσηλωμένο στην δουλειά μέσα στις τέσσερις γραμμές και στον στόχο του πρωταθλήματος που ξεκινά σε ένα μήνα.

Έτσι, στους λογαριασμούς των μελανόλευκων, την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπήκε η μισθοδοσία και πλέον συνεχίζουν με γεμάτες τσέπες την προετοιμασία.

Οι ρυθμοί αυξήθηκαν αυτή την εβδομάδα καθώς ξεκίνησαν διπλές προπβονήσεις ενώ για το το Σάββατο έχει προγραμματιστεί οικογενειακό δίτερμα, το πρώτο μετά την επιστροφή, ώστε ο Νίκος Αναστόπουλος να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του.

Θυμίζουμε πως τα αποτελέσματα των εργομετρικών ήταν πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει πως οι μελανόλευκοι μπορούν να αρχίσουν να επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα τακτικής και να αποκτήσουν την ομοιογένεια που είχαν πριν το lockdown.

Κι όλα αυτά ενώ περιμένουν και τη επιστροφή του Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος εκτός απροόπτου θα βρίσκεται από Δευτέρα στην Ελλάδα προερχόμενος απο το Καμερούν.

Καλαμάτα: Πληρωμές και πρώτη εικόνα για “Αναστό”
To Top