Αθλητισμός

Καλαμάτα: Πιάνει δουλειά ο Σάκης Τσιώλης – Δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών στη Μαύρη Θύελλα

Για τις 25 Ιουλίου και αφού προηγηθούν τα εργομετρικά, έχει οριστεί το πρώτο επίσημο ραντεβού των μελανόλευκων για τη νέα σεζόν με την “πρώτη” της ομάδας, ο Σάκης Τσιώλης ωστόσο με τους συνεργάτες του θα βρεθούν από σήμερα στο γήπεδο προκειμένου να “τσεκάρουν” ποδοσφαιριστές που αποτελούν αποτέλεσμα του σκάουτινγκ.

Πρόκειται για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών από 18 έως 21 ετών με πολύ καλές συστάσεις, που προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα και οι οποίοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του τεχνικού της Καλαμάτας.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο Ασπροχώματος μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Μέσω της διαδικασίας αυτής, πρόκειται να στελεχωθούν τόσο οι υποδομές, όσο και η μεγάλη ομάδα της Μαύρης Θύελλας. Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ μεγάλος και το επίπεδο των παικτών αναμένεται υψηλό.

Θυμίζουμε πως με επιτυχία είχε προηγηθεί η διαδικασία αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών στις αρχές Ιουνίου στο γήπεδο του Ασπροχώματος για την ομάδα Κ20 που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 αλλά και της Κ17 που θα πάρει μέρος στην Α1 τοπική.

 

Καλαμάτα: Πιάνει δουλειά ο Σάκης Τσιώλης – Δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών στη Μαύρη Θύελλα
To Top