Αθλητισμός

Καλαμάτα: Περιμένουν κόσμο το Σάββατο με Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου η Καλαμάτα θα δώσει το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, απέναντι αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό Β’, την δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, η οποία θα είναι εκ των αντιπάλων της στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Οι μελανόλευκοι περιμένουν αρκετό κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου (11/9, 17:30) στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας καθώς το όνομα του αντιπάλου από μόνο του είναι αρκετό για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Βέβαια όχι μόνο αυτό καθώς στην ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα βρίσκονται αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ετιέν Κινκουέ, ο Σουρλής, ο Πινακάς, ο τερματοφύλακας Ηλίας Καραργύρης κ. α.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Καλαμάτα το εισιτήριο και για αυτό το παιχνίδι θα κοστίζει 10 ευρώ ενώ θα ισχύσει το Υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε και στο πρόσφατο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του κόσμου.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει:

“Σάββατο (11/9/2021) στις 17.30 στο γήπεδο Παραλίας, Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’. Η Μαύρη Θύελλα δίνει το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της με αντίπαλο την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού.

Πολύ δυνατός φιλικός αγώνας και καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, τηρώντας το υγεινομικό πρωτόκολλο.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.”

Καλαμάτα: Περιμένουν κόσμο το Σάββατο με Ολυμπιακό Βόλου
To Top