Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις- Εργομετρικά και οδηγίες Τσιώλη στους μελανόλευκους (pics)

Συνεχίζονται οι επαφές για την στελέχωση του προπονητικού τιμ – Παραμένει ο Πολυμενέας

Προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας περιλάμβανε το πρόγραμμα του διημέρου για την Μαύρη Θύελλα με τον Σάκη Τσιώλη να ολοκληρώνει την Παρασκευή την εντός γηπέδου αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.

Ο 62χρονος Καρδιτσιώτης πάτησε μετά από 17 χρόνια το χορτάρι στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας και με τις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν έκλεισε το πρώτο αυτό κύκλο της γνωριμίας του με την ομάδα. Πλέον απομένουν τα εργομετρικά, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο τα αποτελέσματα των οποίων θα σταλούν στα email των ποδοσφαιριστών μαζί με τις οδηγίες για το διάστημα της απουσίας τους και το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου που θα ακολουθήσουν.

Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε ικανοποιημένος απ’ αυτά που είδε το τριήμερο των προπονήσεων, όπως ανάφερε και στους παίκτες, εφιστώντας τους την προσοχή για το διάστημα της απουσίας τους.

Τα εργομετρικά που θα διεξάγει ειδικός εργοφυσιολόγος με τον οποίο συνεργάζεται ο τεχνικός της Καλαμάτας, έχουν να κάνουν κυρίως με την πρόσληψη οξυγόνου, μετρήσεις στις οποίες ο Σάκης Τσιώλης δίνει μεγάλη βαρύτητα για την διαμόρφωση του πλάνου της προετοιμασίας.

Παράλληλα συνεχίζει τις διερευνητικές επαφές για τη στελέχωση του προπονητικού τιμ δίνοντας προτεραιότητα στους Μεσσήνιους τεχνικούς αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαφές με την πλειοψηφία τον τεχνικών που πληρούν τις προδιαγραφές αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κάποιον. Το ίδιο ισχύει και για το θέμα του γενικού αρχηγού ενώ από το υπάρχον τιμ θα συνεχίσει ο Γιώργος Πολυμενέας.

Η προτεραιότητα έχει να κάνει με τις αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα επιστρέψουν για το ξεκίνημα της προετοιμασίας που θα γίνει στα μέσα Ιουλίου, ενώ υπάρχουν τρία συμβόλαια που ολοκληρώνονται, αυτά των Παυλίδη, Παπατόλιου, Τσελεπίδη.

Καλαμάτα: Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις- Εργομετρικά και οδηγίες Τσιώλη στους μελανόλευκους (pics)

Δημοφιλέστερα

To Top