ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Nεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του 64χρονος οδοντίατρος

ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ο 64χρονος οδοντίατρος Γ.Φρ. στο διαμέρισμά του στην οδό Ψαρών στην Καλαμάτα. Τον 64χρονο, που ήταν οδοντίατρος στο Κέντρο Υγείας της Μεσσήνης, αναζητούσαν από την Πέμπτη οι δικοί του, που ανήσυχοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμά του και το άνοιξαν, οπότε και εντόπισαν νεκρό τον 64χρονο.
Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι ο θάνατος του 64χρονου οδοντιάτρου προήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως ανέφερε στο MessiniaLIVE ο αδελφός του 64χρονου οδοντιάτρου, τον αναζητούσε ήδη από την Πέμπτη.
Ο ίδιος εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και φοβόταν μήπως του είχε συμβεί κάτι κακό.

Ωστόσο, μας περιγράφει πως μέσα στην αγωνία του για τον αδελφό του ήρθε αντιμέτωπος με μια γραφειοκρατική τρέλα, καθώς απαιτούνταν, όπως του είπαν οι αστυνομικοί, εισαγγελική εντολή και κατάθεση 2 μαρτύρων, τους οποίους έπρεπε να βρει, για να μπορέσει η Αστυνομία να εισέλθει στο διαμέρισμα του 64χρονου οδοντιάτρου.
Τελικά ο ίδιος εξασφάλισε την εισαγγελική εντολή και την πήγε στην Αστυνομία την Παρασκευή το απόγευμα, έλειπε όμως η κατάθεση του 2ου μάρτυρα και έτσι τελικά η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι το Σάββατο.
Ο αδελφός του 64χρονου μας είπε ότι τον βρήκαν αιμόφυρτο πίσω από την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και με τα κλειδιά πάνω.
Απ’ ότι ο ίδιος εκτιμά, πιθανότατα είχε πέσει και χτύπησε στο κεφάλι, και πέθανε από αιμορραγία.
Δεν μπορεί να γνωρίζει αν χάθηκε πολύτιμος χρόνος απ’ όλη αυτή την καθυστέρηση, ωστόσο η αγωνία του συνεχίζεται ακόμα και τώρα, καθώς όπως τον ενημέρωσαν η νεκροψία-νεκροτομή του 64χρονου θα γίνει στην Κόρινθο, θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπως του είπαν θα καθυστερήσουν αρκετά…

Μ.Π.

Καλαμάτα: Nεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του 64χρονος οδοντίατρος
To Top