Αθλητισμός

Καλαμάτα: Νέα τεστ και έτοιμοι… για όλα

Σε νέα τεστ κορονοϊού θα υποβληθούν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας προκειμένου να ξεκαθαρίσει εάν θα κάνουν ή όχι το ταξίδι για την Κρήτη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στα τεστ που έγιναν την Τετάρτη ανιχνεύτηκαν πέντε θετικά κρούσματα ωστόσο όπως αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο η Καλαμάτα θα πρέπει να έχει επτά κρούσματα για να γίνει δεκτό αίτημα αναβολής του αγώνα.

Είναι προφανές πως η Καλαμάτα μετά την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών θα ήθελε να αποφύγει το ταξίδι στα Χανιά αλλά αυτό δεν είναι θέμα επιλογής,

Εάν δεν υπάρξουν τα επτά θετικά κρούσματα που απαιτούνται η Μαύρη Θύελλα θα ταξιδέψει για την Κρήτη έτσι όπως έχει προγραμματιστεί, μεταβαίνοντας οδικώς στον Πειραιά και από κει ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο.

Εκτός αποστολής θα βρίσκονται σίγουρα τα πέντε θετικά κρούσματα που ανιχνεύτηκαν την Τετάρτη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της Πέμπτη προανήγγειλε την διενέργεια των τεστ αναφέροντας:

Τα δειγματοληπτικά τεστ covid-19 που θα γίνουν τις επόμενες ώρες στο σύνολο των ποδοσφαιριστών της Μαύρης Θύελλας και ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων που θα εμφανιστούν, θα καθορίσουν αν η ομάδα μας ταξιδέψει στα Χανιά για τον αγώνα πρωταθλήματος με την τοπική ομάδα.

Καλαμάτα: Νέα τεστ και έτοιμοι… για όλα

Δημοφιλέστερα

To Top