Αθλητισμός

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νέα ομάδα φυσικοθεραπευτών

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΤΣΙΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗ

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συνεργασία με τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή Γιώργο Μπαρδουνιώτη και τον βοηθό φυσικοθεραπευτή Χρήστο Μπαρδουνιώτη, οι οποίοι θα παρέχουν στο εξής τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.
Ο Γιώργος Μπαρδουνιώτης είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Πάτρας. Έχει εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και το Μanual Τherapy και είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ομάδα.
Το κέντρο Φυσικοθεραπείας που διατηρεί στην Καλαμάτα, στην οδό Κρήτης 24, είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Τέλος, ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ευχαριστεί τους φυσικοθεραπευτές Δημήτρη και Λευτέρη Τσικούρη για την συνεργασία που είχαν με τον σύλλογο και τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η βροχή τους έστειλε στο γυμναστήριο
Με προπόνηση στο γυμναστήριο Sports Center, του γυμναστή της ομάδας Νίκου Δημητρακόπουλου, η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας για την 12η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στην Μικρομάνη ματαιώθηκε καθώς η συνεχής βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση προγράμματος στο γήπεδο που το τελευταίο διάστημα αποτελεί την προπονητική βάση της ομάδας.

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νέα ομάδα φυσικοθεραπευτών
To Top