ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Καλαμάτα Μπροστά”: Η Καλαμάτα μας έχει την τύχη να παραμένει απρόσβλητη και πρέπει όλοι μας να κάνουμε τα πάντα να συνεχίσει”

ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ: “Συστρατευόμαστε στη μάχη εναντίον του κορονοϊού και μένουμε σπίτι-Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου”

Με μια πολύ συνετή και υπεύθυνη ανακοίνωση η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου, περιγράφει το πλαίσιο και τις αρχές της συμπεριφοράς και των πράξεών της, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις απρόσμενες εξελίξεις.

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Η παράταξη μας αισθάνεται την υποχρέωση να προσθέσει την φωνή της στις επιταγές της πολιτείας, για την συμμόρφωση με τα μέτρα προφύλαξης, που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε με το όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα την επέλαση του κορωνοιού.

Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που δεν δέχεται περιορισμούς και έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην τύχη μας και τον εαυτό μας. Όμως αυτός ο αόρατος εχθρός, που βλέπουμε στην φωτογραφία, αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Όλοι μαζί, στρατευόμαστε στην μάχη εναντίον του, δείχνοντας το υψηλό αίσθημα ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και προστατεύοντας τους αγαπημένους μας και τους συνανθρώπους μας γενικότερα, από δυσάρεστες καταστάσεις.
Το σύνθημα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ πρέπει να γίνει πράξη και πολλοί από τους συμβούλους μας, το στηρίζουν με την στάση τους σαν πολίτες και σαν επαγγελματίες.

Είναι αυτονόητο ότι είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου, πρόθυμοι να καταθέσουμε ιδέες και να συμμετάσχουμε σε δράσεις.

Η Καλαμάτα μας έχει την τύχη να παραμένει απρόσβλητη και πρέπει όλοι μας να κάνουμε τα πάντα να συνεχίσει”, καταλήγει η ανακοίνωση.

“Καλαμάτα Μπροστά”: Η Καλαμάτα μας έχει την τύχη να παραμένει απρόσβλητη και πρέπει όλοι μας να κάνουμε τα πάντα να συνεχίσει”
To Top