Αθλητισμός

Καλαμάτα: Οι “μικροί” της Μαύρης Θύελλας 1-0 την Κ19 του Ολυμπιακού

Ομάδα της Καλαμάτας η οποία είχε ως βάση τους μικρότερους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας και με ορισμένες προσθήκες από την πρώτη ομάδα, επικράτησε 1-0 της Κ19 του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Καρπενήσι.

Το παιχνίδι προηγήθηκε της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β και την πρώτη ομάδα της Καλαμάτας, με τους νεαρούς μελανόλευκους που είχαν στον πάγκο και τον Φραγκίσκο Κεράνη να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να φτάνουν στη νίκη με τέρμα του Αντεμάϊ στο 15'.

Με την Καλαμάτα αγωνίστηκαν οι Λαδάς, Γρηγοριάδης, Αλβες, Γαλεάδης, Γιαννόπουλος, Δρούγας, Μούζος, Γκότσης, Αντεμάι, Τριανταφυλλάκης, Μουζάκης (11άδα), Τσιγαρίδης, Ρουμελιώτης, Ντελής.

Για τον Ολυμπιακό Κ19 (Σ. Συλαϊδόπουλος) έπαιξαν οι Σίνας, Δρόσος, Σαβάκης, Κωστούλας, Χρήστου, Σταράκης, Σταυρόπουλος, Κιρσανίδης, Χαραλαμπογλου, Πετρόπουλος, Πατήρας (11άδα), Κουρακλής, Πρεκατές, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μύρας, Προκοπίου, Ρέτσος, Παπακανέλλος, Φανάρας, Γατόπουλος.

 

Καλαμάτα: Οι “μικροί” της Μαύρης Θύελλας 1-0 την Κ19 του Ολυμπιακού
To Top