Αθλητισμός

Καλαμάτα: Ο Μαυρέας «αφεντικό» στα αποδυτήρια

Αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Καλαμάτας δρομολογεί το κάζο από το Αιγάλεω στο Δημοτικό στάδιο, αλλά και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Γιώργου Πρασσά είναι να αλλάξει η κατάσταση άμεσα, και για αυτό το λόγο αποφάσισε να τοποθετήσει γενικό αρχηγό και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Αντώνη Μαυρέα.

Ο έμπειρος Μεσσήνιος τεχνικός θα είναι ουσιαστικά το «αφεντικό» των μελανόλευκων αποδυτηρίων τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την διοίκηση για όλα τα τεκταινόμενα.

Ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος φέτος βρέθηκε στον πάγκο του Εθνικού Μελιγαλά, έχει συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης με τον εκτελεστικό διευθυντή της Καλαμάτας Βασίλη Παναγιωτόπουλο για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, ενώ ο Έκτορας Στέφανος με αυτή μετά από αυτή την εξέλιξη θα επιστρέψει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρχουν και στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος καθώς επιθυμία του Γιώργου Πρασσά, όπως εκφράζεται από τους άμεσους συνεργάτες του, είναι να πάρουν ευκαιρίες τα νεότερα παιδιά του ρόστερ ώστε αν μη τι άλλο από τη φετινή σεζόν να μείνει κάποιο κέρδος στην ομάδα έστω και στο φινάλε του πρωταθλήματος που έχει ξεμείνει από αγωνιστικούς στόχους.

Καλαμάτα: Ο Μαυρέας «αφεντικό» στα αποδυτήρια
To Top