ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Λεωφορείο τραυμάτισε 8χρονο μαθητή-Στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι το παιδί

Διακομίσθηκε στο “Παίδων” όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση

Σοβαρό ατύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην Καλαμάτα. Λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο παραλαμβάνει μαθητές  από τη «Διασπορά» της 120 ΠΕΑ., κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυμάτισε 8χρονο παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρόδα του οχήματος πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού την ώρα της επιβίβασης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα δάχτυλα του ποδιού του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και χρειαζόταν να χειρουργηθεί άμεσα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο “Παίδων” καθώς απαιτούνταν παιδοχειρουργός.  Να σημειωθεί  ότι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ της γραμμής Νο4 παραλαμβάνει κάθε πρωί και μεταφέρει 40 περίπου μαθητές και μαθήτριες εργαζομένων από τη Διασπορά, προς τα σχολεία της Καλαμάτας. Ο 8χρονος είναι μαθητής του 11ου Δημοτικού Σχολείου.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ήδη έχει κληθεί για κατάθεση ο οδηγός του λεωφορείου.

 

Καλαμάτα: Λεωφορείο τραυμάτισε 8χρονο μαθητή-Στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι το παιδί
To Top